شهردار قم با اشاره به اینکه همه اعضای شهر یک خانواده بزرگ را تشکیل میدهند گفت: این خانواده به امید، آموزش، انگیزه و شادی نیاز دارد و اگر همه اعضای این خانواده دست به دست هم دهند، موفق خواهیم شد.
شهردار قم با اشاره به اجرای ۲۳ هزار میلیارد تومان پروژه عمرانی گفت: اقدامات ویژهای در حوزههای مختلف به همت مجموعه شهری با اعتبار ۲۳ هزار میلیارد تومان از جمله تکمیل ۲۵ تقاطع غیرهمسطح، توسعه ۴۰۰ بوستان شهری، نوسازی ناوگان حملونقل، اجرای طرحهای فرهنگی و ورزشی گسترده انجام شده است.
شهردار قم گفت: پیشنهاد ما به سازمان فرهنگی، اجتماعی ورزشی شهرداری این است که شادواره شهروندی بازی، شادی و سرگرمی به این چند روز محدود نشود و این گونه برنامهها دائمی باشد و به صورت تخصصیتر ادامه پیدا کند.
شهردار قم نبود جایگاه مشخص شهرداریها در کشور را یکی از موانع اصلی مدیریت شهری دانست و گفت: دولت کمکی به شهرداریها نمیکند، بلکه فقط هزینه خدماتی را میپردازد که از قبل ارائه شده است.
شهردار قم با اشاره به اهمیت اجرای برنامههایی با هدف ارتقای نشاط اجتماعی در دهه مبارک فجر گفت: شادواره «شادی»، به عنوان موتور محرکهای برای ارتقای فرهنگ شهروندی و افزایش نشاط اجتماعی در قم برگزار میشود.
شهردار قم از تدوین بودجه پیشنهادی شهرداری قم و سازمانهای تابعه با رقم 22 هزار و 400 میلیارد تومانی بر مبنای سند چشمانداز ۱۴۱۴ و برنامه راهبردی قم ۱۴۰۴ خبر داد.
شهردار قم با اشاره به اینکه شهرداری برای مشارکت در ساخت یک کتابخانه جامع عمومی در قم آمادگی دارد گفت: سال آینده پیشنهاد بیش از ۱۳۰۰ میلیارد تومان برای بودجه فرهنگی شهرداری قم در نظر گرفته شده است.
شهردار قم همکاری میان شهرداری و نیروهای انتظامی را در تضمین ایمنی و ایجاد آسایش برای شهروندان و زائران مؤثر دانست و گفت: با حضور سالانه ۲۰ تا ۲۵ میلیون زائر در جمکران، تأمین امنیت و آرامش زائران اهمیت ویژهای دارد و تدابیر ویژهای در نظر گرفته شده است.
شهردار قم با بیان اینکه قدردانی از قهرمانان ملی امری ضروری است گفت: کسانی که برای برافراشته کردن پرچم جمهوری اسلامی ایران تلاش میکنند، کاری بسیار ارزشمند را برای کشور انجام میدهند.
شهردار قم هدف اصلی سفر به عراق را بررسی ظرفیتها و توسعه همکاریها با عتبه حسینی عنوان کرد و گفت: در سفر رسمی به عراق، درباره احداث دو زائرسرای جامع در قم و کربلا مذاکره شد.
شهردار قم با اشاره به نقش آمایش سرزمین در حوزه حمل و نقل گفت: ابتدا باید مشخص شود برای جمعیت یک شهر، چند خودروی شخصی نیاز است. این موضوع امروز در کشور رعایت نمیشود و کارخانههای خودروسازی تولید هرچه بیشتر را هدف خود قرار دادهاند.
شهردار قم رسانه را یکی از نیازهای مدیریت شهری در دنیای امروز دانست و گفت: زبان مدیریت شهری همین رسانه است که باید تمرکززدایی و واگذاری امور مردم به خودشان را مطالبه کنند.